Avís legal

 

Protecció dels drets de propietat intel·lectual:
El disseny, continguts i elements gràfics que formen part del lloc web www.swanmedical.es són de titularitat exclusiva de Swan Medical S.L., o de terceres persones físiques o jurídiques que n’han autoritzat l’ús, i estan protegits per la legislació espanyola pel que fa als drets de propietat intel·lectual i industrial a favor de Swan Medical S.L. En queda doncs prohibida la seva reproducció, distribució o comunicació pública, total o parcial, sense l’autorització expressa de Swan Medical S.L. per escrit.

Disponibilitat i actualitzacions:
Swan Medical S.L. es reserva el dret d’interrompre en qualsevol moment i sense notificació prèvia l’accés al lloc web www.swanmedical.es, així com a modificar-ne o eliminar-ne la configuració, els continguts o la prestació de serveis, sigui per motius tècnics, de seguretat, de manteniment o per qualsevol altra raó. Aquesta interrupció, modificació o eliminació podrà tenir caràcter temporal o definitiu, sense que se’n derivi cap responsabilitat per www.swanmedical.es.

Ús del lloc web i els seus continguts i serveis:
L’accés als continguts i serveis que s’ofereixen a www.swanmedical.es i l’ús que se’n faci per part de l’usuari, van al seu compte i risc. Swan Medical S.L. no es fa responsable de possibles danys o perjudicis que pugui patir l’usuari, ni de possibles problemes tècnics o fallades en els seus equips informàtics, que es produeixin degut a (1) un mal ús dels continguts o serveis per part de l’usuari; (2) errors, defectes o omissions en la informació facilitada quan procedeixi de fonts alienes a Swan Medical S.L.; o (3) intromissions il·legítimes fora del control de Swan Medical S.L. per part de terceres persones.

Marques:
A www.swanmedical.es pot ser que es mencionin de forma indirecta i a nivell informatiu alguns termes i logotips que constitueixin marques registrades pels seus respectius propietaris. Swan Medical S.L. no es fa responsable de la utilització inadequada que en puguin fer terceres persones.

Enllaços:
Swan Medical S.L. no es fa responsable de les dades, llocs web o arxius als que sigui possible accedir a través d’enllaços disponibles entre els continguts de www.swanmedical.es. Per tant, ni aprova, ni fa seus els productes, serveis, continguts, informació, dades, arxius i qualsevol classe de material existent en aquestes pàgines web i no controla, segons disposa la LSSICE, ni es fa responsable de la qualitat, licitud, fiabilitat i utilitat de la informació, continguts, dades i serveis existents en els llocs enllaçats i que són aliens a www.swanmedical.es. Si un òrgan competent declarés la il.licitud de les dades, ordenant-ne la retirada o que se n’impossibiliti l’accés, o s’hagués declarat l’existència de la lesió, els enllaços que s’indiquin serien immediatament retirats, tan aviat com es notifiqui expressament a Swan Medical S.L..