Qui som

Swan Medical és una organització jove i dinàmica amb un equip multidisciplinari que té el seu origen en la intersecció de 3 trajectòries que es van creuar per crear el dispositiu d’il·luminació portàtil RUTILIGHT®, fàcilment adaptable a l’instrumental quirúrgic i amb capacitat per a il·luminar de manera còmoda i precisa el camp quirúrgic, independentment de la il·luminació de l’entorn:

1. Un grup empresarial amb un equip amb un extens recorregut en el sector de la producció i la distribució de material per al sector mèdic, amb societats com:

2. L’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, un centre sanitari de referència amb una atenció sanitària pública d’alta complexitat.

3. I l’Institut d’Investigació Germans Trias i Pujol (IGTP), una entitat que fomenta la recerca translacional fomentant un entorn multidisciplinari i multi-institucional que garanteixi la màxima eficiència per millorar la salut i la qualitat de vida de les persones.

Però amb l’objectiu d’incorporar progressivament altres productes que ofereixin un valor afegit al sector, un cop llançat aquest primer dispositiu el 2018, a principis de 2019 vam incorporar el CLOSER® (fabricat a les instal·lacions d’Ilerimplant) i el 2020 n’afegirem un altre (fabricat per Mikromic).