Productes innovadors per al sector mèdic

Swan Medical és una empresa especialitzada en el desenvolupament, la producció i la distribució de material mèdic de qualitat.

Millora en intervencions quirúrgiques i altres procediments mèdics

Creada el 2016, inicialment amb l’objectiu de resoldre la necessitat d’una il·luminació adequada i suficient en determinades intervencions quirúrgiques, la nostra filosofia és posar a disposició del sector solucions que aportin un valor afegit rellevant en forma d’innovació, garantint l’excel·lència en tot el procés.

Qualitat i compromís

Presents en 4 continents a través de distribuïdors en diversos països, el 2019 vam incorporar un dispositiu addicional per a un millor resultat i un major èxit dels equips mèdics en el desenvolupament d’intervencions laparoscòpiques i el 2020 afegirem el tercer a la nostra cartera.

Swan Medical Compromiso

Els nostres productes

RUTILIGHT®

El RUTILIGHT® és un dispositiu d’última generació que ofereix una experiència d’ús única en intervencions quirúrgiques i que facilita al cirurgià la màxima visibilitat en el camp intraoperatori.

Llegir més

Missió

Donar resposta a necessitats no resoltes en intervencions quirúrgiques de qualsevol especialitat, mitjançant el desenvolupament de dispositius sanitaris innovadors i segurs, amb el suport i la implicació directa, des de la idea original fins al producte final, de cirurgians i personal mèdic de llarga i provada trajectòria.

Visió

Aconseguir el reconeixement dels nostres dispositius com a elements clau per a la solució de determinades dificultats en quiròfan, implicant en paral·lel a la comunitat mèdica per potenciar la innovació per a una major qualitat dels resultats de la seva tasca, en termes de benestar per al pacient i de major comoditat i recursos per als professionals.

Els nostres valors

Innovació

Qualitat

Excel·lència en el suport als nostres col·laboradors

Enfocament de mercat

Competitivitat en costos

Responsabilitat social

Últimes notícies

Arabhealth - 2020Uncategorized @ca
07/11/2018

Swan Medical S.L. in Arab Health 2020

For the second consecutive year, Swan Medical S.L. will be part of the Arab Health Congress, one of the most important events in the healthcare industry. The event will take…
Medica - 2019Uncategorized @ca
07/11/2018

MEDICA 2019: the world’s leading trade fair for the medical industry

Swan Medical S.L. will participate in Medica 2019, an event that brings together more than 5,000 international exhibitors to showcase their new innovative products and applications. For this edition, Swan…
Swan Medical
17/01/2018

Cirurgians de Germans Trias ideen Rutilight®, un dispositiu per millorar la il·luminació en el camp intraoperatori

Cirurgians de Germans Trias ideen Rutilight®, un dispositiu per millorar la il·luminació en el camp intraoperatori L’spin-off Swan Medical SL, participada per l’IGTP, l’ha produït i ara en farà la…