Tancament senzill i eficaç dels ports d’accés en laparoscòpies per a la prevenció d’hèrnies

Sistema simple, ràpid i segur

Les guies de sutura CLOSER® permeten el tancament de qualsevol port d’accés de trocar mitjançant un procediment simple, ràpid i segur.

El seu disseny cònic facilita l’angulació correcta del passador de sutura a través dels diferents plans quirúrgics, assegurant un tancament complet en tot el gruix, inclosos la fàscia i el peritoneu, evitant la possible aparició d’una hèrnia de Richter, alhora que manté el neumoperitoneu.

Accessos en pacients bariàtrics

Les guies CLOSER® estan disponibles en dues versions, sent la de longitud i diàmetre grans (de 115x15mm respectivament) la dissenyada específicament per a la cirurgia mínimament invasiva en pacients amb obesitat mòrbida i pacients bariàtrics, ja que ajuda al cirurgià a travessar de forma ràpida i segura, en tot moment sota control visual, el teixit subcutani, la fàscia i el peritoneu, evitant les hèrnies en aquest grup de pacients d’alt risc.

També inclou dos orificis de sutura addicionals per a un resultat més consistent en pacients amb parets abdominals gruixudes.

Altres indicacions

més del tancament de ports en cirurgies laparoscòpiques, les guies CLOSER® també estan indicades per a altres aplicacions quirúrgiques:

  • Lligadura de vasos sanguinis sagnants en paret abdominal
  • Fixació de malles
  • Reparació d’hèrnies ventrals
  • Reposició temporal d’estructures anatòmiques