Dr. Joan Francesc Julián

Joan Francesc Julian

El Dr. Joan Francesc Julián es va llicenciar en Medicina i Cirurgia l’any 1983. És especialista en Patologia Mamària i Doctor en Medicina des de l’any 1993 amb menció Cum Laude.

Actualment és el Cap del Servei de Cirurgia, el Coordinador Quirúrgic de la Unitat de Patologia Mamària i membre assessor del Comitè Ètic d’Investigació Clínica (CEIC) de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de Badalona.

És també vocal del Comitè Científic Intern (CCI) de l’Institut d’investigació en Ciències de la Salut Germans Trias i Pujol (IGTP) i Secretari del Departament de Cirurgia i Professor Agregat de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Està acreditat com a personal investigador amb animals per la Direcció General de Producció i Indústries Agroalimentàries del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya i també és membre assessor del Comitè Ètic d’Experimentació Animal (CEEA) de l’IGTP.

El Dr. Julián ha estat tutor d’especialistes en formació de Cirurgia General i d’Aparell Digestiu des del 2009 i membre del tribunal avaluador per l’obtenció del Diploma d’Estudis Avançats (DEA) del programa de Doctorat de Cirurgia i especialitats quirúrgiques des de fa 11 anys.

Des de novembre de 2015 forma part del cos de professors titulars universitaris ANECA i AQU.

En la vessant científica va obtenir una beca a la Divisió de Cirurgia de Transplantaments de l’Escola de Medicina de la Miami University dels Estats Units d’Amèrica (EUA) i ha participat en més d’una dotzena de projectes d’investigació.

El seu treball ha donat com a fruït nombroses publicacions en revistes d’alt prestigi internacional i ha estat mereixedor de premis atorgats per diferents institucions i societats científiques.